Goed nieuws! De catalogus voor onze aankomende verkoopexpositie kunt u nu in PDF downloaden (zie link hieronder). De catalogus omvat 100 bijzondere antieke Nederlandse tegels die u aanstaande zaterdag 10 en zondag 11 december 2022 bij ons in Franeker kunt kopen of online via onze website www.regtsdelfttiles.com.

De catalogus toont een foto van iedere tegel, een toelichting op de conditie, de prijs en het inventarisnummer. Mocht u van plan zijn om de verkoop online te volgen, dan is het inventarisatienummer een belangrijk hulpmiddel. Via de zoekfunctie op onze internationale website kunt u de tegel waar uw interesse naar uit gaat direct vinden.

Klik hier om de catalogus in PDF te downloaden.

 

Naast deze 100 bijzondere tegels bieden we in de winkel ook veel bijzonder Nederlands aardewerk en volkskunst aan. Deze stukken zijn uitsluitend in de winkel te bekijken en maken daarom geen onderdeel uit van de catalogus of online verkoop.

Link naar de verkoopexpositie: https://www.regtsdelfttiles.com/delft-tiles-collectibles.html

Aanstaande zaterdag om 11.00 uur lokale tijd worden de 100 tegels zichtbaar op bovenstaande website. Vergeet niet om rond 11.00 uur uw browser te vernieuwen (F5) en dit te blijven doen tot dat de tegels zichtbaar zijn. Eventueel kan het verstandig zijn om alvast een account op onze website aan te maken, zodat u hier niet onnodig tijd kwijt aan bent op het moment dat u een tegel wenst aan te kopen. U kunt hier een account aanmaken: https://www.regtsdelfttiles.com/customer/account/create/

Bezoekt u ons aanstaande zaterdag en/of zondag? Dan hierbij nog eens praktische informatie voor uw bezoek.

Let op dat er aan de Froonacker niet geparkeerd mag worden, maar u kunt uw auto wel betaald kwijt aan de Eise Eisingastraat of Zilverstraat. Tevens is het mogelijk om op loopafstand gratis te parkeren bij de Albert Heijn/LIDL aan de Leeuwarderweg.

Het adres van de winkel:
Regts – Antieke Tegels
Froonacker 1A
8801 KD
Franeker
Openingstijden:
Zaterdag van 10.45 (verkoop start om 11.00) uur tot 17.00 uur
Zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur

Bij vragen kunt u ons altijd bellen of mailen op 085 060 1272 en info@antieketegel.nl.