Eindelijk! Na twee jaar geen verkoopexpositie te hebben kunnen houden, openen wij dit jaar weer onze deuren voor dit (normaliter) jaarlijkse evenement. Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op zaterdag 10 of zondag 11 december. De verkoopexpositie wordt voor het eerst dit jaar ook gelijktijdig online gehouden. Om 11.00 uur publiceren wij alle tegels die deel uit maken van de expositie op onze internationale website. In onze winkel te Franeker vindt u naast de tegels ook veel Nederlands aardewerk en volkskunst (deze zijn online niet beschikbaar). De deuren van de winkel openen om 10.45 uur, maar de verkoop start niet eerder dan 11.00 uur.

In aanloop naar de expositie publiceren wij een digitale catalogus van de tegels op onze websites. Deze zal in de week van 5 december op onderstaande websites gepubliceerd worden.

www.regtsdelfttiles.com (catalogus en online verkoopexpositie)
www.antieketegel.nl (catalogus)

De website toont van alle tegels meerdere foto’s en geeft een uitgebreide Engelstalige omschrijving en toelichting op de conditie. U kunt de tegels op de website direct aankopen en betalen, maar u mag ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen voor een persoonlijke afhandeling.

Bezoek ons in Franeker

Natuurlijk zien wij u nog veel liever in onze winkel te Franeker verschijnen. De koffie met gebak staat klaar en onze medewerkers assisteren u graag met eventuele verzoeken. Let op dat er aan de Froonacker niet geparkeerd mag worden, maar u kunt uw auto wel betaald kwijt aan de Eise Eisingastraat of Zilverstraat. Tevens is het mogelijk om op loopafstand gratis te parkeren bij de Albert Heijn/LIDL aan de Leeuwarderweg.

Het adres van de winkel:
Regts – Antieke Tegels
Froonacker 1A
8801 KD
Franeker
Openingstijden:
Zaterdag van 10.45 uur tot 17.00 uur
Zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur

Bij vragen kunt u ons altijd bellen of mailen op 085 060 1272 en info@antieketegel.nl.

Graag tot volgende week!