Franeker – Tussen kerst en oud en nieuw organiseert ‘Regts – Antieke Tegels’ voor de derde keer op rij een verkoopexpositie van antieke Nederlandse tegels en aardewerk. Bijzonder aan deze editie is dat het voor de eerste keer gehouden zal worden aan de Froonacker 1A te Franeker. Het 250m2 grote pand is de vaste uitvalbasis van het bedrijf en is gedurende de afgelopen 6 maanden volledig gerenoveerd. De expositie wordt dan ook gecombineerd met open dagen voor een ieder die geïnteresseerd is om eens nader kennis te maken met het bedrijf en haar specialisatie in antieke Nederlandse wandtegels.

Op de verkoopexpositie worden vele bijzondere antieke tegels aangeboden, maar ook prachtige stukken Fries en Delfts aardewerk, volkskunst en andere antieke voorwerpen.

De expositie vindt plaats op 28, 29 en 30 december. De deuren zijn op vrijdag en zaterdag geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 16.00. U kunt betaald parkeren aan de Zilverstraat en Eise Eisingastraat, maar op vijf minuten loopafstand vindt u het parkeerterrein aan de Leeuwarderweg waar parkeren gratis is.

Het adres is:
Froonacker 1A
8801 KD Franeker

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@antieketegel.nl of telefonisch op +31 (0) 85 060 1272.